Sabtu, 3 September 2011

MAT SABU HERO SEPANJANG ZAMAN!!!!!!!!KENAPA MAT SABU KELUARKAN KENYATAAN BAHAWA HERO SEBENAR PERISTIWA SEJARAH BUKIT KEPONG ADALAH KOMUNIS??????????


1.BELIAU NAK TOLONG ANWAR IBRAHIM AGAR PERBICARAAN LIWAT DI MAHKAMAH TIDAK DIIKUTI OLEH RAKYAT.


2.SENGAJA UNTUK WUJUDKAN ISU SENSITIF SUPAYA UMNO/BN TIDAK HIDUP SELESA MEMANDANGKAN PRESTASI PM/TPM/BN/UMNO SEMAKIN BAIK DIMATA RAKYAT.


3.MENUNAIKAN JANJI-JANJI DENGAN DAP DAN AHLI PKR BUKAN MELAYU AGAR ORANG MELAYU RASA MARAH TERHADAP ORANG CINA SECARA TOTALNYA DENGAN MENYATAKAN KOMUNIS (KEBANYAKANNYA ORANG CINA) ADALAH HERO SEBENAR MAKA DALAM PRU13 NANTI, ORANG CINA UNDI PEMBANGKANG..


4.TARIK SOKONGAN BUKAN MELAYU KETIKA PRU13 NANTI.


5.WUJUDKAN SUASANA AGAR RAKYAT LUPA KEPADA MASALAH YANG BERLAKU DI SELANGOR, KEDAH, KELANTAN YANG TIDAK DAPAT DISELESAIKAN OLEH PEMBANGKANG.


6.BANTU KHALID IBRAHIM- MB SELANGOR DARI ISU MURTAD DI SELANGOR, AGAR RAKYAT KURANG IKUT PERKEMBANGAN ISU TERSEBUT.


7.PEMBANGKANG NAMPAKNYA TIDAK TERLALU HARAPKAN PENGUNDI MELAYU SEBALIKNYA CUBA RAIH SIMPATI PENGUNDI BUKAN MELAYU KETIKA PRU13 KELAK.


8.CUBA CARI POPULARITI DI MATA PRESIDEN Pas AGAR JADI CALON UNTUK PRU13 NANTI..BAHAWA BELIAU MASIH JADI "MUSANG TAMBATAN" Pas...


9.BELIAU AKUR KEPADA APA JUA ARAHAN ANWAR IBRAHIM, KERANA ANWAR BANTU BELIAU MENANG KERUSI TIMB. PRESIDEN Pas YANG BARU.


10.TAK PANDAI NAK ULAS ISU MURTAD DI SELANGOR MAKA TUNJUK HERO SEBAGAI PAKAR ILMU SEJARAH TANAH MELAYU.


MANUSIA JENIS INI TAKKAN INSAF WALAUPUN RIBUAN LAPORAN POLIS AKAN DIBUAT OLEH RAKYAT KELAK.......KERANA...."ALLAH TELAH BUTAKAN MATA, HATI DAN PEKAKKAN TELINGANYA..........."
Tiada ulasan: